Naduah

Naduah is als die vriendin die bij je thuis op de bank zit, echt alles vertelt over haar nachtelijke avonturen en dat je wel moet lachen, maar ook denkt van “Jezus meid, hoe dan?” Die vibe, maar dan dus op een podium en met een goeie beat eronder, zodat je er ook niks aan kunt doen dat je stiekem misschien wel een beetje Naduah zou willen zijn. Toegankelijke star-quality noemen ze dat. En zij heeft het.

De echte kenners waren afgelopen zomer tijdens Lowlands in de duwtent te vinden. Daar gaf Naduah haar beste en leukste optreden tot nu toe. Al rennend en duwend schreeuwde het publiek haar pokoes mee en iedereen was gelukkig. Je had erbij moeten zijn, dat snap je natuurlijk wel.

Met Verhaaltjes voor het Slapengaan en Kom mee op avontuur tot diep in de Nacht leverde Naduah al twee waargebeurde EP’s af. Daar komt nog een derde bij, zodat het een echt drieluik wordt. Voor de muziekindustriemensen is het verder nog leuk om te lezen dat ze onder andere al in playlists als Je Moerstaal, indiepuntnl, New Music Friday en EQUAL stond.

Vrouw liggend op haar zij